onsdag, juli 19, 2006

Möhippa för min förra "kom-bo" Carro

Jag har verkligen sett fram emot att möhippa Carro. Min första möhippa och vi var 8 tjejer som har mailat och ringt till varandra som galningar med idéer om vad vi skulle hitta på och sen planera ihop allt. Det var väldigt spännande innan och i lördags som var så genomförde vi allt.

När vi kom till Carro så verkade hon verkligen överraskad, tror kanske att hon inte hade väntat sig en möhippa eftersom hon skall utomlands och gifta sig. Dessutom var vi ganska tidiga, 2 månader innan bröllopet.

Vi började med att besöka choklad-butiken Peter Beier på Brogatan i Halmstad och där fick vi lite skumpa och choklad-fondeu (färsk frukt som doppas i flytande choklad). Därifrån startade sedan Carros tipspromenad som skulle ta oss runt stan och som handlade om hennes fästman.

(Carro, Jenny och Cissi diggar chokladen)
(Carro försöker svara på frågor på stan)

I Picassoparken träffade vi en svensexa och killen som skulle gifta sig var utklädd till kvinna och ville byta bh med Carro. Efter lite förhandling fick han hennes strumpor och hon fick ett fint svett-armband med stålmannens symbol på! Sen lyckades hon tjata till sig en gratisdrink på Harrys där vi satt och pausade lite innan vi tog oss till Norre Katts park för lunch. Sen stundade en av huvudaktiviteterna och det var 5-kamp på aktioncentret på Slottsmöllan.
(Dags att ge bort strumpor)
(Harrys och drinken)

De olika grenarna var boxning med jättehandskar, rida rodeotjur, brottas med sumodräkter på, stå på var sin pelare och försöka få ner sin motståndare med en jättetops och till sists; springa med en stor gummisnodd runt midjan och försöka göra mål i en basketkorg. Sjukt jobbigt men så roligt!!

(Cissi på tjuren)
(Boxarna hamnar utanför ringen)




(Sumo!)
























(Sumo-Rebecka vann sin match!)
Sen var det dags för att gå ut på stan för att äta och dricka lite gott. Efter maten var dock alla slitna så det blev inget röj men det gjorde inte så mycket med tanke på hur kul dagen var.

Sov över hos Carro och dagen efter tog jag en fika med en gammal kompis och arbetsgivare, innan det var dags att åka hem igen.

Inga kommentarer: