lördag, maj 19, 2007

Någon som flyger-dag

Det är inte känns så kul att skriva i min lilla logg det senaste så det har inte blivit så mycket heller. Men nu finns lite roliga saker att skriva om i alla fall.

Helena har varit hemma från Amsterdam i veckan så jag har passat på att träffa henne vid ett par tillfällen. I torsdags var det jobbfri dag. Helena, pojkvän Salvatore, storasyster Karolina och jag trotsade småregnet och morgontröttheten och åkte på förmiddagen till Gunnilse för att rida Islandshäst i två timmar. Rider ju inte så ofta längre så det var väldigt kul att komma ut och skogen är så härligt nu på våren. Nukläckte och nyregnade områden med blåbärsris lyste nästan limegrönt och träden luktade gott!

Efteråt var vi riktigt trötta men för mig fanns ingen tid för vila. Det var den 17e maj och mammsen skulle få födelsemiddag. Så det var hem och duscha sig varm och ren, åka och kompletteringshandla då moster skulle komma också, vilket är bara hur bra som helst! Hon bor i Sthlm så det är inte så ofta man ses. Åkte dessutom och hämta mamma och sen var maten klar en stund innan halv sex. Riktigt gott-gottigott med kyckling, klyftpotatis och den där såsen med västerbottenost och senap i. :-D

När mamma och moster hade lämnat kom sen Helena och Salva och vi tittade på den svenska filmen Offiside. Bra och småkul slappe-film.

Inga kommentarer: