lördag, januari 27, 2007

Horoskop

Ett horoskop i min smak! Har fått det skickat till mig från min kusin (som är skytt..) själv är jag skorpion :-D (Obs, jag tar inte ansvar för eventuella bittra tankar eller ovårdat språk..)

Vattumannen(21/1-18/2)Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.
Fiskarna(19/2-20/3)Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du ärsnabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk dumöter förbannade. Du är snarstucken.
Väduren(21/3-20/4)Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Duhar lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skrytermed den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmännolla.
Oxen(21/4-21/5)Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan.De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävlakommunist.
Tvillingarna(22/5-21/6)Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell.Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad duger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.
Kräftan(22/6-22/7)Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem,vilket gördig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför dualltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter ifängelse är kräftor.
Lejonet(23/7-23/8)Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flestalejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans ärdirekt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.
Jungfrun(24/8-22/9)Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dinavänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.
Vågen(23/9-23/10)Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är duman är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.
Skorpionen(24/10-22/11)Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Dukommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala bristpå etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.
Skytten(23/11-21/12)Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens attblint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten avskyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.
Stenbocken(22/12-20/1)Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en fegfjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något.


Nu skall jag på 40-årskalas hos en kollega och testa på "thailändsk husmanskost".

Inga kommentarer: