tisdag, mars 27, 2007

Magläge

Det blev ingen tur till TUR-mässan i helgen, fast jag hade bestämt mig för att gå dit och försöka få lite tips och idéer till nästa resa. Istället var jag delvis ute och njöt av vädret. Träffade min fd kollega på stan på lördagen och gick runt och tittade på folk och värmde oss i solen. Tittade in i ett par affärer men hamnade snart på Tranquilo och åt en sydamerikansk ceasarsallad och drack lite rött vin medan solen sena strålar lyste in genom de öppna fönstren. Det var hur bra som helst. Det blev dock så att vi inte nöjde oss med middagen och vinet utan var sen ute och hade en liten mini-runda.

Dagen efter var inte särskilt betungande, det vara bara att ge sig ut igen. Tog med kameran och Jessica på Blåsippejakt i Fjärås, nere vid Tjolöholm. Vi hittade de vackra blå och lite längre bort satte vi oss ner på en brygga och snackade. Vinden var lätt och härlig, solen var som ny!










Vi hittade sen hem till Cina och Peter som bor i Förlanda sen inte så länge. Fick lite fika och husesyn, bättre söndag kan man nästan inte ha!

Inga kommentarer: