tisdag, juli 31, 2007

Going to Ibiza?

Det där med att gå upp tidigt på semestern är lite konstigt, det är liksom lättare än annars, men det beror säkert på att det är spännande saker som händer. I morse var jag dock inte så pigg efter 3,5 timmars sömn, men det var bara bita ihop, nu skulle det ju bli resa av! Spårvagn, flygbuss, Boening 747, buss, buss och till sist bil. Mötte upp Jessica med mamma och moster på flygplatsen i Säve. Med hjälp av oss och ca 384spänn fick Jessica med sig runt 80kg packning. Det är ju inte bara kläder man vill ha med sig när man flyttar hemifrån, det är ju även prydnadstomtar, matjesill, lingonsylt, 8kg DVD-filmer och böcker.... eller hur??! ;o)

Resan gick bra med några ljusglimtar då Jessica fick betala övervikt på en av väskorna eller då en väska (samma?) snappades snabbt av en man, inte tillhörande vårt sällskap, och rattade iväg på Heathrow busstation där vi bytte buss. Jessica letade, personalen ropade i högtalarna, men utan resultat. Då tar Jessicas mamma tag i problemet och ganska snart även väskan. Samma person som vi har fått valla runt så att alla gått åt samma håll, imponerande! Mannen blånekade men tydlingen var svengelskan övertygande och så fick han istället väskan han hade lämnat.

I Southampton skall Jessica plugga i tre år är det tänkt och tillslut bli personlig tränare. Hon har skaffat boende som inneboende hos en tjej som heter Rebecca, yeah!. Becki, som hon kallas, och hennes föräldrar kom och mötte oss på plats i Southampton. Jessica skulle få ha lägenheten för sig själv med sina gäster och Becki flyttade hem tillfälligt till päronen. Det kändes väldigt välkomnade och otroligt generöst! Efter att vi packat in våra saker vid fem-tiden på eftermiddagen så tog de oss till en lokalpub som låg lite lantligt precis jämte en gård som hade "pick-your-own", antar att det gällde grönsakerna och inte djuren...

Vi åt och drack gott innan det var dags för sängen. Jag hade lyxen att vanlig säng och eget rum, det hade jag verkligen inte räknat med.

1 kommentar:

Jessica sa...

Pick-you-own gallde jordgubbarna pa faltet intill... Hihi... Kul att du var med! Hade inte klarat dom forsta dagarna utan dig!! Kram